Jump to content

SIMPLEBIM RAVA3Pro ADD-ON

Uusi Suomen rakennuslaki tulee voimaan tammikuussa 2025, jolloin IFC:stä tulee pakollinen rakennuslupadokumentti kaikille uusille ja peruskorjaushankkeille. Uudistus tuo koko rakentamissektorin IFC-aikaan. Simplebim RAVA3Pro Add-On tekee muutoksesta helppoa

ESITTELYSSÄ SIMPLEBIM RAVA3Pro ADD-ON

Datacubist on kehittänyt osana RAVA3Pro-hanketta Simplebim RAVA3Pro add-on lisäosan. Se on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla jokainen voi rikastaa rakennusvalvontaan toimitettavan ifc-mallin kansallisten RH-tietosisältövaatimusten mukaiseksi.

Simplebim RAVA3Pro add-on ei aseta alkuperäiselle tietomallille erityisvaatimuksia tai edellytä käyttäjältä erityisosaamista tai koodaustaitoja. Tarvitset vain ifc-mallin ja Simplebim-ohjelman.

RAVA3Pro-kehityshankkeen aikana Simplebim RAVA3Pro add-on on pilotoitu ja testattu yhtenä ekosysteemiohjelmistona Helsingin, Järvenpään, Seinäjoen ja Porin pilottiprojekteissa.

Simplebim RAVA3Pro add-onilla rikastetut mallit todettiin yhteensopiviksi ja toimiviksi rakennuslupaprosessissa käytettävissä asiointipalveluohjelmissa (Lupapiste ja Trimble).


MIKÄ ON RAVA3Pro?

RAVA3Pro

RAVA3Pro on 23 kunnan yhteinen kehitysaskel kohti parempaa tietomallien hyödyntämistä ja automaattisia prosesseja rakennusvalvonnassa.


RATKAISUNA SIMPLEBIM RAVA3Pro ADD-ON

SIMPLEBIM RAVA3Pro ADD-ON

Simplebim RAVA3Pro add-onin avulla voit lisätä RH-tietosisällöt mihin tahansa ifc-tiedostoon vaatimusten mukaisessa muodossa helposti ja nopeasti. Ohjelman sisään rakennettu vakioitu tietosisältö perustuu kansalliseen tietosisältömäärittelyyn RH-tietosisältöjen viemiseksi ifc-malliin.

ILMAINEN SIMPLEBIM RAVA3Pro ADD-ON

KAIKILLE RAKENNUSLUPAPROSESSIN OSAPUOLILLE

Simplebim RAVA3Pro add-on on tarkoitettu suunnittelijoille, rakennuslupaviranomaisille ja kaikille, jotka työnsä puolesta käsittelevät rakennusvalvontaan toimitettavia ifc-malleja. Ohjelman avulla voit lisätä, tarkistaa ja muokata kaikki vaaditut RH-tiedot, myös RH2-tiedot.

LATAA ILMAINEN SIMPLEBIM RAVA3Pro ADD-ON

VAATIMUSTEN MUKAISET IFC-TIETORAKENTEET AUTOMAATTISESTI

Simplebim RAVA3Pro add-on on tehty helpottamaan arkea uusien ifc-vaatimusten paineessa. Voit keskittyä suunnitteluun ja mallintaa kuten ennenkin. Käyttöliittymänä RH-lomakkeen tietojen syöttöön on Excel.

LATAA ILMAINEN RAVA3Pro ADD-ON TÄSTÄ

OTA YHTEYTTÄ SIMPLEBIM MYYNTIIN KYSYÄKSESI LISÄÄ

Katso ohjevideo